Wij werken momenteel onze voorraad online bij. Moment geduld.

Colofon

Woods.nl presenteert de werkelijke voorraad, realtime zonder enige tussentijd!

Onze voorraad wordt 'realtime' bijgehouden; dit betekent voor jou dat je in onze webwinkel alleen kunt bestellen wat ook werkelijk op voorraad is. Woods werkt met ACA Software. Dit wil echter niet zeggen dat artikelen die jij bestelt ook altijd geleverd kunnen worden. Dit lijkt tegenstrijdig maar de uitleg is logisch. 

Backoffice ACA Connect

Deze website is grafisch en technisch gerealiseerd door Amadeos Benelux. Amadeos is een projectorganisatie die zich gespecialiseerd heeft in het ontwikkelen van internettoepassingen.

Amadeos heeft een conversiemiddel - Pno 010 Office  - ontwikkeld waarmee de ACA Classic database volledig automatisch geconverteerd wordt naar XML files. Deze XML files worden via een interface op de website Woods.nl getoond. Pno010 is ook door andere webdesigners in te zetten als hulpmiddel.

Daarnaast heeft Amadeos een softwareapplicatie ontwikkeld - Pno 010 Kassa - die in de fysieke winkels op de kassa wordt geïnstalleerd. Deze applicatie heeft realtime inzage in alle kassamutaties. Elke kassamutatie wordt direct afgeboekt van de online voorraad. De online voorraad is dus altijd actueel; zonder handmatige handelingen.

Amadeos heeft een fototool ontwikkeld. Woods fotografeert zelf het volledige assortiment. Bij het fotograferen wordt meteen het serienummer aan de foto gekoppeld. Daarna worden alle foto's in een batch opgeladen naar de site waarbij zij automatisch worden gekoppeld aan de data uit ACA software.

Webwinkelmodule

Daarnaast heeft Amadeos een webwinkelmodule ontwikkeld met als resultaat Woods.nl. De software omvat de volledige bestelafhandeling, betalingsafwikkeling, taalfuncties. Vormgeving en interface is op maat te ontwikkelen. De webwinkel is 100% aanpasbaar en goed in te zetten voor alle retailers die werken in de Schoenen, Mode en Sport.

Ecommerce Webhosting CMS

Onze website en domeinnaam wordt gehost door Pegasis Webhosting. Pegasis is specialist in webhosting en webdevelopment. Pegasis levert CMS Hosting. Voor onze marketinginstrumenten maken wij gebruik van Wordpress hosting voor de domeinnamen abckinderkleding en gratisrompertje