Wij werken momenteel onze voorraad online bij. Moment geduld.

Communiekleding 2014

De communiekleding voor 2014 ziet er geweldig uit!

Ben jij op zoek naar communiekleding voor jouw zoontje of dochtertje? Dan ben je er op tijd bij want nu is de keuze nog reuze. Dit jaar presenteren wij een uitgebreide collectie communiekleding die vaak ook nog goed te dragen is na deze belangrijke dag!

Waar let je op bij het uitzoeken van communiekleding?

Dat het draagbaar is en niet al na één dag in de kast blijft hangen. De kleding moet draagbaar zijn. Ook na het communiefeest. Veel communiekleding is goed te combineren met andere collectie en zorgt voor een eigen look.

De witte en ecru communiejurk blijft natuurlijk een van de meest favoriete kledingstukken voor deze mooie dag! Leuk om te zien en ook nog weleens aan te doen naar een feest. Ook zien we veel pastelkleuren en gevarieerde motieven zijn leuk om te zien.

communiekleding_2014_carbone_001

Samen communiekleding uitzoeken!

Wordt bij jullie binnenkort een eerste communie of de plechtige communie gevierd? Dan heb je enkele bijzonder drukke weken voor de boeg. Bij het organiseren van zo’n communiefeest komt heel veel kijken. Behalve het zoeken van de geschikte kleding voor alle familieleden moeten er nog veel meer keuzes gemaakt worden. Denk aan de organisatie van het communiefeest, de communiekaartjes, de uitnodigingen en de communiefoto’s. Ook het koken vereist veel voorbereiding en neemt veel tijd in beslag.

Maar eerst loop je natuurlijk binnen bij Woods want deze mooie dag begint natuurlijk bij het samen uitzoeken van communiekleding met jouw zoontje of dochtertje. Het feest is dan eigenlijk al een klein beetje begonnen want ze vinden het superleuk. Waarschijnlijk een van de weinige keren dat ze graag met je mee gaan winkelen :)

» Andere interessante nieuwsberichten