Wij werken momenteel onze voorraad online bij. Moment geduld.

Dress like Flo

Flo Kinderkleding koop je online

flo-kinderkleding-logo_001Ook vaders moeten hun kinderen 's morgens leuk kunnen aankleden zonder lang na te moeten denken.

Zomer 2010 is Flo Kinderkleding bedacht. In eerste instantie kleinschalig vanuit de winkel. Er was een tekort aan betaalbare t-shirts. Aansluitend op de t-shirsts is toen een kleine compacte collectie ontwikkeld zodat het een verhaal werd. het eerste seizoen was een groot succes en na 3 seizoenen is besloten om het merk actiever in de markt aan te bieden.

In samenwerking met de gedreven Maarten Kokkeler van M-Agency is Flo Kinderkleding op zoek gegaan naar meerdere verkooppunten. Het eerste winterseizoen heeft hij moeten verkopen zonder monstercollectie; alles van tekeningen op een ipad! 25 Winkels stapte in en zo begon de groei van Flo.

Waarom is Flo Kinderkleding zo succesvol?

Het succes van Flo valt te verklaren vanuit de praktijk. Het merk wordt vanaf de winkelvloer ontwikkeld en niet vanuit een fancy styling buro. We weten heel goed wat er speelt, wat moeders willen en vooral wat de meiden willen! Collecties worden in thema's opgebouwd zodat er goed te combineren is. Eenvoudig, draagbaar en betaalbaar zijn daarbij de speerpunten. 

flo-kinderkleding-webshop_001

Dress Like Flo kinderkleding presenteert twee collecties per jaar voor meisjes in de maten 104 t/m 164 en voor babygirls in de maten 68 t/m 92.

Flo kinderkleding webshop

Woods presenteert ook Flo Kinderkleding ook online en in deze winkels. Wij hebben een grote collectie Flo en leveren binnen een dag.

» Andere interessante nieuwsberichten