Wij werken momenteel onze voorraad online bij. Moment geduld.

Mid Season Sale

Kinderkleding Mid Season Sale

Op dit moment is onze Kinderkleding Mid Season Sale gestart. Je kunt nu een heel aantal leuke  items met korting kopen. Wellicht zit er nog iets leuks voor je bij.

Bekijk alle Mid Season Sale artikelen

De eerste twee leveringen van Outfitters Nation en Name It doen ook mee in deze Kinderkleding Mid Season Sale. Verder een geselecteerd aantal kinderkleding items uit de vroege leveringen van de merken. Ook de eerste levering van Nono heeft 25% korting. Op onze winterjassen geven we 25% korting.

mid_season_sale_kinderkleding_002

Verbouwen & vernieuwen

Ons filiaal in Arnhem krijgt een complete make over. We gaan hier iets heel nieuws proberen. We verklappen nog niet hoe het wordt. Je herkent de winkel straks niet meer terug. Jullie moeten wel even helpen om hem leeg te maken. Daarom krijg je op de complete voorraad in ons stenen filiaal in Arnhem 25% korting - vanaf vandaag. We hebben een koopzondag dus reden om even naar Arnhem te rijden.

Ook in Deventer hebben we een koopzondag en in alle filialen gaat de kinderkleding dus in de Mid Season Sale. Dus kom naar Woods voor Mid Season Sale op het gebied van kinderkleding.

» Andere interessante nieuwsberichten