Wij werken momenteel onze voorraad online bij. Moment geduld.

Penprinter.nl

Nadat wij vorig jaar meegewerkt hebben aan de introductie van Rainbow Loom in Nederland door de verkoop van Rainbow Loom producten via onze webwinkel en in onze fysieke winkels is het nu tijd voor een nieuwe introductie

"Wat ga jij tekenen in 3D"

Kennen jullie de penprinter al? Dit is een pen waarmee je in de lucht kunt tekenen. In Amerika noemen ze dit doodelen en met de introductie van de 3Doodler in 2013 was er voor het eerst een handzame 3D printer. Dit jaar is de 2e versie van de 3Doodler uitgekomen en hij is een stuk verbeterd.

Printerpen van MyRiwell

Daarnaast zijn er al 1000'den 3D penprinters van MyRiwell verkocht. In Amerika onder de merknaam Scribbler en in Duitsland onder de merknaam Freesculpt. Het zijn in beide gevallen de pennen van MyRiwell. In samenwerking met Amadeos importeren wij de pennen nu in Nederland. Bezoek de site www.penprinter.nl. Daar presenteren wij de pennen van MyRiwell en vind je een heleboel gave kleuren filament. Filament is als het ware de inkt om mee 3D te tekenen.

Veilig Ún creatief met een penprinter

Een 3D penprinter werkt met een verwarmde printkop. In de kern wordt deze bijna 200 graden heet. Aan de buitenkant valt de temperatuur mee maar wij adviseren wel ouderlijk toezicht.

De penprinters werken op PLA. Dit is een filament gemaakt van zetmeel (mais, aardappelen). Bij het verhitten komt een aangenaam zoete, onschadelijke geur vrij. Wil je meer weten over PLA filament.

» Andere interessante nieuwsberichten