Wij werken momenteel onze voorraad online bij. Moment geduld.

Antony Morato jongenskleding

antony morato jongenskleding kinderkledingDit hedendaagse mode ontwerp project vindt zijn oorsprong in de Italiaanse cultuur en stijl en is voortdurend op zoek naar nieuwe ideeŽn en trends.
De hoogwaardige kledingstukken voldoen aan de dagelijkse behoefte aan mode voor families die zich willen onderscheiden door originaliteit en flair.

Antony Morato is opgericht in 2007 door Lello Caldarelli die toen pas 27 jaar oud was. Lello is nog steeds de creative director van Antony Morato.

Met zijn oorsprong in de Italiaanse traditie omvat het merk een wereldse visie ten aanzien van jongenskleding geïnspireerd door de lifestyle van de grootste steden in de wereld.

Energiek en eigentijds spreekt het merk een nieuwe generatie van stijlbewuste mensen aan die op zoek zijn naar mode als een manier om zich te uiten.

De collectie van innovatieve en value for money items is geschikt voor alledag

Het idee achter Antony Morato

Antony Morato streeft naar een fundamentele verandering die de mode heeft beïnvloed en past bij een nieuw beeld.

  1. Comfort alleen is niet langer genoeg. Jongenskleding is, net als meisjeskleding, een manier om je persoonlijk te uiten;
  2. Een groeiend modebewustzijn hecht meer belang aan 'waarde voor geld' bij een nieuw type consument die niet langer zoekt naar de goedkoopste prijs maar naar de juiste waarde;
  3. Mode is niet alleen bedoelt voor speciale gelegenheden maar beschikbaar voor iedereen op elk moment van de dag in een outfit dat je in staat stelt om je te uiten.

Online kopen

Antony Morato kun je online kopen via Woods.nl of in onze winkel in Arnhem. Wij starten met Antony Morato in het voorjaar van 2018.