Wij werken momenteel onze voorraad online bij. Moment geduld.

Contact

Woods Fashion for Kids
Keizerserf 32b
7442 MN Nijverdal

Voor algemene zaken kun je ons bellen tussen 09.30 en 17 op weekdagen en zaterdag. Natuurlijk kun je ons ook een e-mailbericht sturen.

Joke_Mariska_Petra_2018_uitsnede

TEL      0548 625 260
MAIL  Stel je vraag via e-mail
IBAN NL89INGB0002873207
BIC INGBNL2A

Als eerste op de hoogte?

spacer_400_10


 Mis niet langer
 de laatste 
 aanbiedingen!


 Schrijf je in voor onze
 vrijblijvende nieuwsbrief 
 en je ontvangt het laatste
 collectienieuws en aanbiedingen.

 
 

facebook-200Kortingsacties kondigen wij ook regelmatig aan via onze Facebook Fanpage. Wil je dus niets missen. Like ons dan.

Zekerheid

Woods is aangesloten bij CBW Mitex en Euretco. CBW Mitex is de brancheorganisatie voor de Detailhandel in Wonen & Textiel.

cbw_mitex_logo_001

Woods is aangesloten bij de Stichting Geschillencommissies voor Consumentenzaken. Deze onafhankelijke stichting heeft tot doel eventuele geschillen tussen consument en ondernemer op te lossen.  Wij hebben nog NOOIT aanspraak hoeven maken op deze stichting. Wij weten dat het belangrijk is dat wij ons werk goed doen zodat jij niets te klagen hebt!

 

KVK

Woods is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Zwolle onder nummer 38025165.


Algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden behorende bij de internetactiviteiten van Woods, zijn in overeenstemming met, de in samenwerking met de Consumentenbond opgestelde 'Algemene Voorwaarden Thuiswinkel' en de 'Gedragsregels Thuiswinkelwaarborg' van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie.