Wij werken momenteel onze voorraad online bij. Moment geduld.

Kinderkleding outlet

In het kinderkleding outlet deel van onze webshop vind je altijd 100'den afgeprijsde artikelen met kortingen van 50 tot soms wel 70%. Regelmatig hebben wij online acties op deze outlet voorraad.

Bekijk alle kinderkleding outlet

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of like Woods via onze facebook fanpage. Dan weet jij heel snel wat de nieuwste sale, aanbiedingen en kortingen op kinderkleding in onze outlet zijn?

spacer_400_10


 Mis niet langer
 de laatste 
 aanbiedingen!


 Schrijf je in voor onze
 vrijblijvende nieuwsbrief 
 en je ontvangt het laatste
 collectienieuws en aanbiedingen.

 
 

Is kinderkleding outlet overjarig? Niet altijd!

de grote kinderkleding magazijnopruimingIn het kinderkleding outlet deel op de site vind je alle kinderkleding die niet in het lopende seizoen is verkocht. Hier vind je 1000'den afgeprijsde en goedkope kinderkleding met korting.

Ook kopen wij in de loop van het seizoen vaak grote partijen kinderkleding met korting in. Deze kunnen wij dan extra gunstig inkopen bij onze kinderkledingmerken en de korting zetten wij meteen door aan jou. het komt voor dat kinderkleding winkels een bestelling bij een kinderkleding merk annuleren. De kinderkledingmerken zelf moeten dan snel een nieuwe winkel vinden die deze kinderkleding voorraad wilt overnemen. Vaak wordt dit dan aan ons aangeboden met een korting.

Dus, het kan zelfs zo zijn dat je al in het seizoen zelfs kinderkleding met korting kunt kopen bij Woods.

5% korting op kinderkleding met het spaarsysteem

70_procent_korting_kinderkledingOver al jouw kinderkleding aankopen tegen de originele, adviesprijs krijg je 5% korting. Dat is korting die je zomaar meekrijgt in de vorm van spaarpunten.

Twee keer per jaar draaien we deze spaartegoeden uit in de vorm van een waardecheque die wij toesturen. Met de waardecheque kun je winkelen bij Woods. Ook op kinderkleding outlet voorraad want de cheque is ook online te verzilveren. Zo wordt winkelen bij Woods wel heel erg goedkoop.

Woods kortingscodes

Woods geeft zo nu en dan een kinderkleding kortingscode af aan onze vaste klanten of aan onze nieuwsbrief abonnees. Wil jij die kortingscode ook ontvangen? Schrijf je hiernaast gewoon in voor onze e-mailnieuwsbrief of blijf bij Woods voor kinderkleding winkelen. Dan krijg jij vanzelf die Woods kortingscode in je mailbox of brievenbus.