Wij werken momenteel onze voorraad online bij. Moment geduld.

Retouren

Je kunt artikelen altijd terugsturen. Gebruik de bijgesloten 'pakbon'. Op deze bon kun je aangeven welke artikelen je gaat retourneren.

Vermeld altijd het ordernnummer en sluit de pakbon en de kassabon bij!

- Woods Kinderkleding
- Keizerserf 32b
- 7442 MN Nijverdal 

De geretourneerde artikelen moeten binnen 7 werkdagen na verzending van je bestelling aan ons geretourneerd zijn en binnen 10 dagen door ons ontvangen zijn.

Retourneren in een van onze winkels

Retourneren van een webwinkel bestelling in een van onze gewone winkels is mogelijk op de volgende wijze:

Je mag de goederen in de winkel achterlaten in combinatie met de pakbon en kassabon. Wij zorgen dan dat de retouren in het centraal magazijn worden verwerkt. Wij geven in de winkel geen geld terug op webbestellingen. Je bespaart dan in ieder geval € 3 op de verzendkosten!

Let op

Artikelen die je in de uitverkoop met een korting van 70% of meer hebt gekocht worden niet geruild of teruggenomen. Het te retourneren artikel moet voorzien zijn van alle labels / prijskaartjes en in deugdelijke verpakking worden geretourneerd waarbij het artikel niet beschadigd wordt. Artikelen worden niet teruggenomen indien het artikel 1. gedragen en/of gewassen is, 2. je zelf hebt getracht een gebrek te herstellen, 3. je de gebruiksaanwijzing en/of gebruiksinstructies niet hebt opgevolgd.

Verzendkosten

  1. Bij retourneren betaal je geen € 6,95  tenzij wij anders met elkaar overeenkomen. Dit bedrag wordt ingehouden op je terugbetaling;

Wil je een artikel ruilen? Bestel dan gewoon het andere artikel opnieuw en stuur het ongewenste artikel retour. De verzendkosten voor het verzenden van nieuwe en/of vervangende artikelen zijn voor eigen rekening.

Heb je een klacht over een artikel?

Maak je klacht binnen 3 dagen aan ons kenbaar. Dit kan elke werkdag telefonisch tussen 09.00 en 16.00 uur via 0548 625 260 of gebruik het klachtenformulier.