Wij werken momenteel onze voorraad online bij. Moment geduld.

Bakerbridge Kinderkleding

Woods presenteert niet langer de collectie van Bakerbridge. Het beste alternatief in onze collectie is:

bakerbridge_kinderkleding_webshop_01Een kindermode label met een frisse smaak.

'Ik voel een behoefte aan overzicht, minder keuzes, geen poeha, maar wel aan mooie producten. Al mijn ervaring als designer & moeder, stop ik in mijn collecties. Kernbegrippen: sterk in kleur, altijd met een navy, gemakkelijk te combineren en modisch met een klassieke twist. Dat is mijn basis.'

'Elk seizoen kies ik een titel, noem het een thema, waaruit ik mijn inspiratie haal voor kleuren, vormen, details en artwork. Ik hoop dat mij gevoel uw verwachtingen overtreft.'

Bakerbridge, the details make it rich ...

Bakerbridge outlet & sale voorraad

In het outletgedeelte op onze website hebben wij ook nog altijd wel Bakerbridge outlet collectie.

De Bakerbridge collectie is van uitstekende kwaliteit

Een goede definitie van kwaliteit met betrekking tot kinderkleding is moeilijk te geven. In onze ogen is de collectie van Bakerbridge van een hoge kwaliteit. Dit komt tot uiting in de kwaliteit van de stoffen. De jeans zijn van een hoge kwaliteit katoen en de tricot valt erg soepel. Ook de winterjassen zijn soepel en dus prettig om te dragen.

bakerbridge_kinderkleding_240316

Het garen dat is gebruikt is erg stevig en zal dus zelden breken. De stoffen worden meerdere keren voorgewassen alvorens ze tot kleding worden verwerkt. Dit heeft een gunstige uitwerking op:

- krimp / maatvoering
- vormbehoud
- kleurvastheid

Ook is de Bakerbridge collectie erg goed uitgewerkt. Denk daarbij aan talloze kleine accenten en belijning. Bakerbridge kleding kun je perfect doordragen waardoor ook de nummer ' 2'  er nog veel plezier van heeft en zo wordt het toch wel erg gunstig.

6240 Bakerbridge kinderkleding