Wij werken momenteel onze voorraad online bij. Moment geduld.

Blue Rebel kinderkleding

blue_rebel_kinderkleding_webshop_001Blue Rebel kinderkleding jeans is het stoere jeansmerk voor meisjes. De jeans heeft echt een supergave uitstraling en ziet er lekker ruig uit.

Blue Rebel Jeans staat voor koppig, zonder compromissen en non-conventioneel. Net zo onderscheidend als de doelen van onze jonge generatie. Gemaakt door echte vakmensen met een scherp oog voor detail en geinspireerd op het erfgoed van de klassieke denim met met een eigentijdse uitstraling. Voor kids en tieners die hun eigen weg kiezen.

Jeans by Blue Rebel

Blue Rebel is geïnspireerd op het verleden, met authentieke details en wassingen, maar met de eigenzinnigheid van youngsters die hun eigen weg willen gaan. De straatcultuur uit Brooklyn, New York, is verweven in elke jeans. Tegendraads? Ja, een beetje, en dus net zo rebels als degene die Blue Rebel draagt! Blue Rebel is een collectie met uitgesproken jeans voor dudes & betties.

De tops uit de Blue Rebel SPOT ON collectie maken de look van de troublemakers helemaal af.

 BlueRebel-timesW16

Looking for trouble? Blue Rebel Jeans!

Shop onze Blue Rebel collectie >

Blue Rebel is geïnspireerd op het verleden, met authentieke details en wassingen, maar met de eigenzinnigheid van kids en youngsters die hun eigen weg willen gaan.

Tegendraads? Ja, een beetje, en dus net zo eigenwijs als degene die Blue Rebel draagt!

Blue Rebel is een collectie met uitgesproken jeans voor boys & girls.