Wij werken momenteel onze voorraad online bij. Moment geduld.

BNosy Kinderkleding

bnosy-kinderkleding-logo-001B.Nosy is een te gek kinderkleding merk dat zich richt op jongens en meisjes in de maten 86/92 tot en met 158/164  (2 tot 14 jaar). Er is een babycollectie vanaf maat 62 tot en met 86 en iedereen er weg van. Vooral het speelse, maar stoere karakter én het hoge comfort (in a fashionable way for kids) van de collecties, maakt dat B.Nosy niet alleen bij kinderen, maar ook bij hun ouders heel geliefd is.

Live free and B.Nosy! Bekijk onze volledige B.Nosy Kinderkleding collectie hier ..

B.Nosy Collectie Zomer 2016

Er is al veel Bnosy geleverd. We verwachten onderstaande levering medio deze week. We doen ons best om hem nog voor 1 maart online te hebben.

bnosy-kinderkleding-meisjeskleding-zomer-2018

B.Nosy Collectie Winter

Steel de show met B.Nosy ..

Kom je dit najaar een ontzettend stoere jongen in een waanzinnige jogg-denim tegen? Of een meisje in een te gekke winterjas? Dan is de kans groot dat ze B.Nosy dragen! Hét merk waar je deze winter de absolute show mee gaat stelen. De nieuwe collectie is te gek!

bnosy-kinderkleding-winter-2016

Girl-like collectie, vol speelse prints!

De wintercollectie van B.Nosy brengt voor de meisjes een unieke look door gebruik te maken van subtiele paillettentapes en glitters. Een beetje glamour, een beetje blingbling in een goede mix met speelse en vrolijke prints. Zoals je mag verwachten van de B.Nosy-collectie is ook deze lijn weer lekker vrolijk en ook wel een beetje gek. Want wat dacht je van rendieren op je kleding? Goed te combineren met grote stippen en geometrische vormen.

B.Nosy brengt volop jurkjes, stoere rokjes en bijpassende shirts. Of je nou voor een echte meisjesachtige look gaat of meer van stoer houdt; het kan allemaal. De accessoires maken het daarbij helemaal af; sjaals, collen en beenwarmers, je hoeft het in elk geval niet koud te hebben. Zeker niet met de winterjassen van dit gave merk. Voor de feestdagen heeft B.Nosy een speciale feestdagen-jurk ontworpen, die tijd kan nu al niet meer stuk!

Gekke dieren, voor stoere jongens!

Voor kleine jongetjes en wat grotere mannen, stoere geometrische vormen en gekke dieren op de verschillende items. De collectie heeft deze winter diverse wassingen, details en prints, waarmee je je toffe winterlook helemaal compleet maakt. Het moet natuurlijk wel lekker zitten, daarom veel jogg-denims met de meest comfortabele fittings die je je maar kunt bedenken. En krijg je het ondanks het vele spelen toch koud, dan sla je een sjaal van B.Nosy om!

bnosy-kinderkleding-logo-001