Wij werken momenteel onze voorraad online bij. Moment geduld.

Carbone kinderkleding online webshop

Carbone kinderkleding is in 2015 failliet gegaan; zeer tot onze spijt want wij hebben altijd met veel plezier met dit bedrijf samen gewerkt. De collectie is derhalve niet langer bij Woods verkrijgbaar.

Merk bestaat niet meer

Alternatieve merken:

carbone webshop kinderkledingIn het Brabantse Nuland startte Bennie Romme in 1994 Carbone BV. Het uitgangspunt van toen; eigenzinnige modieuze kwaliteitskleding maken voor kids die weten wat ze willen staat nog steeds hoog in het vaandel. Wat begon allemaal met een paar spijerbroekjes en is inmiddels uitgegroeid tot een totaalpakket voor jongens en meisjes in de leeftijd tot 14 jaar. De kinderen in de basisschoolleeftijd vormen de belangrijkste doelgroep.

Carbone voor jongens en meisjes

De collecties van Carbone voor jongens en meisjes en worden in eigen beheer ontworpen, geproduceerd en distribueert. Carbone is inmiddels verkrijgbaar in meer dan 12 landen binnen Europa, maar ook in bijvoorbeeld Saoedi ArabiŽ, Libanon, Koeweit, Irak, Iran, IsraŽl, Nigeria en Zuid-Afrika.

Carbone is niet alleen een bedrijf dat kleding ontwikkelt voor kinderen, maar ook kinderen helpt. Carbone is de drijvende kracht achter de stichting Carbone Care. Samen met enkele ondernemers bouwde deze stichting een hospitaal en school in Zuid-Afrika voor kinderen die slachtoffer zijn van AIDS. Maar ook maatschappelijke projecten dichter bij huis worden ondersteund. Zo is gezorgd voor een manege, speciale zadels en een koets met lift voor geestelijk en lichamelijk gehandicapten kinderen.

We geven een overzicht van de laatste collectie en artikelen die in onze online webshop nu voor jongens en meisjes te koop zijn.