Wij werken momenteel onze voorraad online bij. Moment geduld.

Cars Kinderkleding Jeans

cars_kinderkleding_webshop_001Het Cars Jeans verhaalt begint in de vroege 80'er jaren in een bijzonder buurt in Oud Zuid, Amsterdam met het doel om de waardering van consumenten voor klassieke schoonheid en antieke motieven. Bewezen kwaliteiten als Nederlands vakmanschap, liefde voor stedelijke traditie, vintage invloeden en een niet eindigende zoektocht naar tijdloeze vormen en authenticiteit.

De basis wordt gelegd door het grafisch ontwerpteam en getriggerd door een gezamenlijk doel; het samenvoegen van stijl en karakter.

Cars blog

Op deze Cars broek met verfspatten was ik gelijk verliefd en ik heb hem dan ook mee genomen voor Thijs. Hij was helaas te strak voor hem en een maatje groter was er niet meer. Misschien heb jij geluk en is de maat voor jouw bonenstaak er nog wel, echt een prachtig smal broekje. Het stoere vest en de preppy polo staan er super leuk op.

cars-kinderkleding-240418

Cars voor Jongens en Meiden

Cars levert kinderkleding broeken, t-shirts, jassen, truien, winterjassen, rokjes,  blouses en zo voort. We geven een overzicht van de laatste collectie en artikelen die in onze online webshop nu goedkoop voor jongens en meisjes te koop zijn.

Bekijk hier onze volledige Cars collectie.

Cars met korting?

Wij hebben ook nog altijd voldoende voorraad in het cars outlet gedeelte op onze webshop. Neem snel eens een kijkje en misschien scoor je wel een gave jeans met 50% korting.

Kinderkleding jassen zij de kracht van Cars

Cars is enorm sterk in het aanbod kinderkleding jassen. Elk jaar opnieuw verbazen zij ons weer met het aanbod waarbij de prijs van de kinderkleding jassen in verhouding tot de stijl en kwaliteit uitmuntend is.