Wij werken momenteel onze voorraad online bij. Moment geduld.

De Fingerloom is binnen

Finger Loom van de makers van Rainbow Loom®

figerloom-002Geen haak nodig. Loom met je vingers. De Finger Loom is er in 6 kleuren: groen, geel, paars, blauw, rood en roze!

Deze eenvoudige, handzame Finger Loom kun je overal meenemen. De verpakking bevat:

  • een gekleurde Finger Loom ™
  • een gekleurde Clip – neem het mee waar je maar wilt!
  • ongeveer 600 latex vrije lastiekjes
  • 24 c-clips
  • een geheime code om de echtheid van deze Finger Loom ™ te controleren via de memberzone op Rainbowloom.com

De Fingerloom is een nieuw product ontworpen door Choon Design; de bedenker van Rainbow loom. Ze noemen het de Fingerloom of de vingerloom. De reden dat hij de vingerloom heet is dat je geen gebruik maakt van de haak maar alleen met je vingers werkt.

Bekijk alle Finger Loom artikelen in onze webshop

Een snelle vergelijking van de Fingerloom met de Monstertail

Er zijn maar 4 pinnetjes en het gat en de onderlinge afstanden zijn veel groter dan bij de Monstertail. Dat is geen nadeel. Het voordeel van het grote gat is dat het veel gemakkelijker is om de elastiekjes netjes op orde te houden zonder dat zij elkaar gaan overlappen. Vergeleken met de Monstertail is het kunststof van een erg hoge kwaliteit in die zin dat hij vrijwel niet buigt en of meegeeft. Dat is handig als je het onderweg meeneemt. Het grote voordeel is dat je geen haak nodig hebt.

Voor mensen die het voor het eerst met elastiekjes aan de slag gaan is het echt een aanrader. Hij is 100 keer makkelijker dan een loombord en ook kinderen die moeite hebben met een haak zullen zien dat het veel eenvoudiger is.

Bij de Fingerloom zit ook een soort karabijn haak waarmee je je ontwerp kunt vastmaken aan bijvoorbeeld je rugtas of als je je ontwerp niet helemaal af hebt kun je hem ook onderweg meenemen aan alles met een hengsel.

» Andere interessante nieuwsberichten