Wij werken momenteel onze voorraad online bij. Moment geduld.

Flo Kinderkleding Online

flo-kinderkleding-logo_001Ook vaders moeten hun kinderen 's morgens leuk kunnen aankleden zonder lang na te moeten denken. Flo Kinderkleding maakt dit mogelijk.

Bekijk onze hele Flo Kinderkleding collectie hier.

Zomer 2010 is Flo bedacht. In eerste instantie kleinschalig vanuit de winkel. Er was een tekort aan betaalbare t-shirts. Aansluitend op de t-shirsts is toen een kleine compacte collectie ontwikkeld zodat het een verhaal werd. het eerste seizoen was een groot succes en na 3 seizoenen is besloten om het merk actiever in de markt aan te bieden.

In samenwerking met de gedreven Maarten Kokkeler van M-Agency is Flo op zoek gegaan naar meerdere verkooppunten. Het eerste winterseizoen heeft hij moeten verkopen zonder monstercollectie; alles van tekeningen op een ipad! 25 Winkels stapte in en zo begon de groei van Flo.

Waarom is Flo kinderkleding zo populair?

Het succes van Flo kinderkleding valt te verklaren vanuit de praktijk. Het merk wordt vanaf de winkelvloer ontwikkeld en niet vanuit een fancy styling buro. We weten heel goed wat er speelt, wat moeders willen en vooral wat de meiden willen! Collecties worden in thema's opgebouwd zodat er goed te combineren is. Eenvoudig, draagbaar en betaalbaar zijn daarbij de speerpunten. 

flo kinderkleding online 001

Dress Like Flo presenteert twee Collecties per jaar voor meisjes in de maten 104 t/m 164 en voor babygirls in de maten 68 t/m 92.

Flo online Ún in de winkel ..

Woods presenteert Flo Kinderkleding ook online. Kijk hier in welke winkels je Flo zelf kunt passen.

Woods Kinderkleding verkoopt Flo kinderkleding in onze winkels en online via onze webshop. Op nieuwe collectie krijg je altijd 5% korting in de vorm van spaarpunten. Online versturen wij Flo collectie gratis vanaf 50 euro en als je je inschrijft voor onze Woods'Up nieuwsbrief dan ontvang je bovendien regelmatig interessante aanbiedingen en kortingscodes of speciale prijsvragen.

Bekijk ook eens de tricot collectie van Ninni Vi voor de meiden of MortenZ voor de jongens.

5125 Flo Kinderkleding