Wij werken momenteel onze voorraad online bij. Moment geduld.

Gabbiano jongenskleding kinderkleding online

gabbiano-kinderkleding-logo-001Geïnspireerd op het Italiaanse straatbeeld zorgt dit label voor een dosis instant fashion feel. Gabbiano jongenskleding heeft in een superrap Nederland veroverd. Dit is geen verrassing want deze collectie biedt net even dat extra’s.

Bij de start stond Gabbiano voor stoere jeans voor mannen maar tegenwoordig presenteren zij een complete modelijn. Voeg hier de boys collectie aan toe en je slaat (meteen) twee vliegen in één klap die vallen onder de noemer smashing en stoer.

Bekijk onze hele Gabbiano collectie hier

Gabbiano update: Winter 2017

gabbiano-jongenskleding-winter-2017

 

Gabbiano update: Zomer 2017

De shirts vallen heerlijk lang en jeans zjin mooi slank zoals een jeans ook hoort te zitten; met body én comfortabel. In de zomer 2017 trapt Gabbiano dan ook af met maar liefst twee thema’s voor onze fashion dudes: Urban Culture en Street Roots.

Noem het een modische verzameling van verschillende materialen en kleuren. Dit afgewisseld met comfortabele materialen als sweat en denim, maken deze collectie meer dan compleet.

Gabbiano update: Winter 2016

Prettig voor de portemonnee en helemaal in het straatje van boys waar 'less is more' niet van toepassing is. Gabbiano boys siert zich namelijk door de rijkelijke details en opdrukken. Juist dit extra’s laat zien waar Gabbiano boys voor staat en dikt daarbij het eigenwijze karakter net even meer aan dan andere labels (doen). En daar houdt Gabbiano van want het hoeft niet altijd lief en braaf te zijn. Laat dat karakter maar spreken!

gabbiano-jongenskleding-winter-2017-2

Longshirts in modische tinten met krachtige opdrukken stelen de show. Of dit nu een zwart shirt is met all-over verf spatten en opgestikte patches op de voorzijde.

Of een legergroen gekleurde sweatpants met doorgestikte details en damaged spots. Broeken met rib, gebreide boorden en toffe shorts met biker accenten, alles komt voorbij. Ieder item is met zorg ontworpen om gedragen te worden als dagelijkse favoriet!