Wij werken momenteel onze voorraad online bij. Moment geduld.

Indian Blue Jeans Kinderkleding

indian-blue-jeans-kinderkleding-logo-002Guts Only!

Met de komst van het jeans gerelateerd mode label Indian Blue Jeans voor coole gasten en hippe meiden in de leeftijd van 2 tot 16 jaar. Deze jonge rebellen die klaar zijn om tegen de grenzen aan te lopen en hun eigen regels bedenken.

Het ontdekken van de wereld, talenten en beperkingen. Inpulsief, vol plezier en enthousiasme. En natuurlijk willen zij erkend worden op een gezonde manier terwijl ze zich zelf blijven. Wat dat ook mag betekenen. Dit vraag om lef.

Bekijk de Indian Blue Jeans kinderkleding collectie ..

Indian Blue Jeans blog / Mix and Match

En als laatste hebben we een set samengesteld met deze super toffe korte broek van Indian Blue Jeans. Die rood wit blauwe bies maakt de broek net even anders en super cool. Er kan lekker basic een t-shirt op, maar een blousje afgewerkt met leuke details is net even anders.

indian-blue-jeans-240418

indian-blue-jeans-screamer-001
 
Indian Blue Jeans helpt bij het vormgeven van deze identiteit en stimuleert kinderen om zich zelf te ontwikkelen. Door betaalbare kleding in unieke looks en van een goede kwaliteit. Goed voor het zelfvertrouwen. Sterk genoeg voor het onvoorspelbare en wilde karakter van peuters, kids en jong volwassenen. s

No guts. No true love! Love your guts!

Love and hate. Het een bestaat niet zonder het ander. Zodra je weet wat irritant, vervelend en akelig is weet je ook wat cool is. Waar je bloed sneller van gaat stromen. Dus waarom niet met wat meer lef leven. Ok, het kan tegenvallen en sta je eens voor gek maar besef dat je met elke poging dichter bij echte passie komt. En je hebt een gaaf verhaal om te vertellen. So, don't wait. Laat je zien en horen.

indian-blue-jeans-screamer-002

No guts. No cool looks! The good, the bad or the guts!

Niemand wil leven als een muurbloempje. Maar er zijn er zovelen om ons heen. Waarom? Een kwestie van smaak? Nee, het is een kwestie van lef en het durven laten zien wie je bent. Je wordt er vrolijk van dus draag niet elke dag het zelfde. Probeer eens iets anders. Je laat de hele wereld beter uitzien. En wie weet, misschien ontdek je een nieuwe kant aan je zelf. Volledig in stijl. Wat gaat het worden? Exotisch, wild of .. ?

No guts. No stories! Guts for life!

Wat is rijkdom. Rijkdom is een rugzak vol met geweldige ervaring waar je weer kippevel van krijgt. Verhalen waar je om kunt lachen in de toekomst. Met vrienden die voor altijd jouw vrienden zullen blijven. Zelfs zonder Facebook. En wat is een voorwaarde voor een goed verhaal? Precies, lef! Naiviteit, moed, impulsiviteit. Niet denken maar doen; daar wordt je wijzer van. En ja, soms brengt het je problemen. Maar dat maakt het een mooi verhaal, dit helpt je en laat je het leven voelen.

No guts. No greatness! Guts save us all!

Wat laat de adrenaline door ons lichaam jagen. Niets gewoons, niets dagelijks. Het onbekende maakt ons gelukkig. Op zoek naar nieuwe wegen, nieuwe ingangen. Dus als iedereen links af slaat ga jij voor rechts. Is dat de juiste richting? Als we gaan vol overgave dan brengt het ons altijd daar waar wij horen.

Bekijk onze Indian Blue Jeans collectie online ..