Gaastra Kinderkleding

Woods voert dit merk niet langer in haar collectie.

Alternatieven:

- Nik and Nik

Gaastra logo kinderkledingEeuwenlang hebben de Nederlanders de wereldzeeŽn gedomineerd. De beste schepen ter wereld werden gebouwd en zo veel nieuwe culturen ontdekt. Na 117 jaar zijn de nautische roots van Gaastra nog steeds zichtbaar in onze collecties met functionele fashionable kleding.

Gaastra is het internationale, functionele, nautische lifestyle merk met performance en casual collecties voor mannen, vrouwen en kinderen. Gaastra staat bekend om de perfecte balans tussen ‘fashion’ en ‘function’. Een combinatie die duidelijk en consistent geïmplementeerd is in onze kledinglijnen Gaastra Sportswear, Gaastra Footwear en Gaastra Pro.

De oorsprong

Het begon in 1897 toen Douwe Gaastra, een ambitieuze en vernieuwende zeilmakerij, in Sneek zijn deuren opende. Meer dan een eeuw later leeft deze iconische heritage voort in ons nautische lifestyle merk. Onze internationale allure en onze vele volgers spreken een brede doelgroep aan, van professionele zeilers tot bewuste modeliefhebbers van de nautische lifestyle.

gaastra-webshop-online-kinderkleding_001

Toen de 22-jarige Douwe Gaastra zijn zeilmakerij in 1897 oprichtte in Sneek, was het zijn ambitie om sneller en verder te kunnen varen en Nederlands lange traditie van wereldklasse kwaliteit en vakwerk nieuw leven in te blazen. Met dit in gedachten is Gaastra, nu meer dan een eeuw later, getransformeerd in een fashionable en functioneel lifestyle merk met internationale status.

Gaastra’s diep geankerde ontwerpcredo Fashion Follows Function is aanwezig in alle collecties (Sport, Breton en Footwear) maar komt nadrukkelijk naar voren in onze Sport kledinglijn. De Sportcollectie bevat een rijkheid aan kleuren, materialen en functionaliteiten en brengt dat samen in ieder detail. Ieder kledingstuk is met zorg vervaardigd en verfijnd om een optimale stijl te creŽren. De Sportcollectie heeft een frisse look, met verscheidenheid aan witte, ongewassen en heldere kleuren en wasbehandelingen. Dezelfde rijke aandacht wordt herhaald in de details, de afwerking en het artwork. Dit reikt van technische en sportieve invloeden tot een ‘heritage’ look.

Gaastra in onze webshop

Gaastra kinderkleding is een topproduct. Wij geven een overzicht van de laatste collectie en artikelen die in onze online webshop.

In de loop van het seizoen koop je Gaastra soms goedkoop voor jongens en meisjes in het outlet deel van onze webshop.