Wij werken momenteel onze voorraad online bij. Moment geduld.

Petrol Kinderkleding webshop

petrol_kinderkleding_webshop_onlineMet meer dan 25 jaar ervaring in het ontwerpen van apparel en leren riemen is Petrol kinderkleding zeer authentiek. Een ruwe en iconografische look gebaseerd op werkkleding en in het bijzonder geinspireerd op amerikaanse klassiekers. Wij streven continu naar het produceren van kleding met een uitgesproken stijl en rijke in materialen en afwerking. Obsessieve aandacht voor elk detail en een product dat diegenen aanspreekt die op zoek is naar een echt autentieke vintage uitstraling.

Bekijk hier onze volledige Pertrol Industries collectie.

Petrol kinderkleding koop je online

Woods Kinderkleding verkoopt Petrol kinderkleding in onze winkels en online via onze webshop. Op nieuwe collectie krijg je altijd 5% korting in de vorm van spaarpunten. Online versturen wij Petrol collectie gratis vanaf 50 euro en als je je inschrijft voor de Woods'Up nieuwsbrief dan ontvang je bovendien regelmatig interessante aanbiedingen en kortingscodes of speciale prijsvragen.

Petrol staat voor denim craftsmanship, kent de kracht van denim Ún het geheim van de perfecte jeans. Of je nou op zoek bent naar een regular jeans, tapered, slim fit, narrow fit of carrot fit jeans, Petrol heeft jouw denim look. Neat, rinsed, ripped of repaired. Perfect fit en sublieme afwerking. Jouw jeans is gemaakt met oog voor detail en liefde voor denim. Industrieel, authenthiek en iconisch. Pure ambacht. ‘True denim for true denim lovers’.

Al meer dan een kwart eeuw laat Petrol Industries zich inspireren door het mining proces waarmee ruwe olie wordt gewonnen. Door de aantrekkingskracht van het onbekende. Het werken met ruwe materialen. De kracht van natuurlijke elementen. En het overwinnen van obstakels. Dat is de brandstof voor Petrol Industries. Dat is de Petrol ‘drill to thrill’.

Vergelijkbare merken?