Wij werken momenteel onze voorraad online bij. Moment geduld.

Retour Jeans Kinderkleding online webshop

retour_kinderkleding_jeans_online_logo_001Retour Denim de Luxe is een Nederlands kinderkledingmerk gestart in 2005.

De Retour collectie is er voor 'Boys' en 'Girls' in de leeftijdsgroep van 3 maanden tot en met 16 jaar. Ook heeft Retour een speciale baby-lijn.

De collecties van Retour kenmerken zich door de rijke materialen, de mooie pasvorm en de aandacht voor detail. Bekijk hier de retour collectie.

Update: Inkoop Retour

Oktober 2016


Afgelopen maandag hebben we erg leuke jassen ingekocht. Nieuwe vormgeving, mooie kleuren en fijne stoffen.

We hadden voor die dag 3 afspraken gepland. Allereerst bij Retour en Bellaire. Vooral bij Bellaire hadden we een goed gevoel. Net even andere stoffen.

Daarna door naar Tumble & Dry. De jassen waren erg goed van prijs en ook hier een andere insteek. daar waren we naar op zoek. Hoewel er volop verbouwd werd in het pand kregen wij door Nienke een lekkere tosti geserveerd. Met Kim hebben we de jassen uitgezocht. Kids boys, Teens boys, Kids girls, Kids teens en de mini's allemaal superleuke modellen. Afgelopen jaar hadden we Tumble met de jassen overgeslagen, maar dat zal komend jaar geenszins het geval zijn. Mooie trenchcoat voor de girls, zacht materiaal.

's middags op naar Annerie bij Scotch om de Amsterdamsblauw collectie te bekijken. Weer een leuke klein thema ingekocht voor juni/juli, makkelijke kleuren. Toch ook hier al weer wat jassen gescoord maar, let op, al deze winterjassen komen pas in augustus 2017 binnen hoor :)

Retour blijft je ieder seizoen weer verrassen!

Voor een compleet overzicht van alle artikelen van Retour binnen onze collectie klikt u op de button hieronder. Er is ook altijd voldoende sale en outlet voorraad beschikbaar.

Bekijk onze gehele online Retour kinderkleding collectie