Wij werken momenteel onze voorraad online bij. Moment geduld.

Legends22 voor helden in de dop

legends22 kinderkleding jongenskledingLegends22 is een puur Nederlands modelabel gestart in de broeierige zomer van 2016. Dit merkt richt zich 100% op de jongens.

De naam is ontstaan vanuit het idee dat er in de wereld om ons een heleboel legendarische mannen zijn die ooit ook als kleine jongen grote dromen hadden. Niemand kon toen vermoeden dat zij ooit tot legendes zouden uitgroeien. Deze legendes vormen het karakter van dit merk en zijn terug te vinden in de vele visuals.

Legends22 gaat er van uit dat in iedere jongen een legende schuilt; een legende die zich ontwikkeld en op het juiste moment onder de juiste omstandigheden naar voren komt. Deze jongens willen wij verwennen met onze kleding.

Maar waar staat 22 dan voor?

22 is een geluksgetal en een beetje geluk is nodig in het leven. Zeker als je van plan bent om een legende te worden :)

Legends22 kinderkleding

Legends 22 is ontwikkeld door Zazi. Dit is een Nederlands bedrijf dat sinds 1993 actief is in de kindermode. Deze producent werkt met een compacte groep van medewerkers en wij verzorgen de productie in eigen fabrieken in India. Met een eigen kantoor op locatie houden zij goed toezicht op de werkomstandigheden en zorgen wij ervoor dat de kleding een goede kwaliteit heeft.