Wij werken momenteel onze voorraad online bij. Moment geduld.

Lola Meis meisjeskleding

lola-meis-meisjeskleding-webshopHet is telkens weer een uitdaging om mooie, gekke en ook spannende combinaties te ontwerpen. En dat is waar Lola Meis goed in is en zich weet te onderscheiden van de andere kinderkleding merken.

Bovendien werkt dit merk met een selectief aantal verkooppunten waardoor het ook exclusief blijft. En om Lola Meis en jouw dochter dus extra bijzonder te laten blijven produceren zij van ieder ontwerp maar een beperkte hoeveelheid.

Bekijk de Lola Meis collectie

lola-meis-zomer-2017-meisjeskleding

Lola Meis meisjeskleding is tijdloos

De meisjeskleding van Lola Meis is tijdloos en wij hebben bijzondere aandacht voor het draagcomfort en de comfortabele stoffen die wij gebruiken zullen je bevallen.

Lola Meis richt zich op hippe en stoere meiden in de maten 98-104 t/m 158-164. Lola Meis staat voor stoer, lief en een beetje gek! Net als de meiden van Woods en dus hebben ook wij Lola Meis omarmt in onze winkels.

Wanneer kom jij eens passen of shop je liever online in onze webshop? Dat is natuurlijk ook heel makkelijk. Wij verzenden gratis vanaf 50 euro en eventueel retour via antwoordnummer. Maar dat zal met het geweldige Lola Meis eerder uitzondering dan regel zijn :)

Bekijk de Lola Meis collectie