Wij werken momenteel onze voorraad online bij. Moment geduld.

Lovestation22 meisjeskleding

lovestation22 meisjeskleding kinderkledingEr is sinds enige jaren een nieuw fashion label in Nederland dat zich richt op avontuurlijke meiden tussen de 2 en 12 jaar. De collectie is meisjesachtig en hip. De items zitten lekker en de collectie is betaalbaar voor iedereen.

De inspiratie wordt gehaald uit de natuur. Bij het ontwerpen van de kleding houden wij daar ook rekening mee en in de collectie zie je dan ook veel dierenprints naar voren komen. De tricot bestaat altijd voor 95% uit organische katoen in combinatie met 5% elastaan, voor het comfort :)

LoveStation22 steunt goede doelen met een deel van de opbrengst en elk seizoen promoten zij een nieuw doel. Voor ieder verkocht kledingstuk doneren wij een vast bedrag. In 2016 was dat het Wereld Natuur Fonds en vorig jaar is Pieterburen hiervoor uitgekozen.

Lovestation22 kinderkleding

LoveStation22 wordt vormgegeven door een team van creatieve mensen die samen iets moois willen maken. Een team van designers met kinderen die zij graag voorlezen, hun fantasie wil prikkelen en die weet hoe belangrijk het is voor kinderen om contact te hebben met dieren. En natuurlijk dochters die zich graag mooi kleden!