Wij werken momenteel onze voorraad online bij. Moment geduld.

Chaos and Order online Kinderkleding webshop

Woods presenteert niet lange Chaos and Order in onze winkels. Alternatieven zijn:

chaos_order_kinderkleding_webwinkel_webshopChaos and Order is gelanceerd in januari 2009. De naam zegt het al, alles mag, alle kleuren en alle combinaties zijn mogelijk. Perfecte pasvorm en materialen van tricot maakt Chaos and Order een beleving om te dragen.

Voor wie is Chaos and Order?

Chaos and Order kinderkleding is een betaalbaar kinderkledingmerk met een smalle pasvorm. Wil jij creatief bezig zijn met je kleding, en durf jij zelf combinaties te maken, dan is Chaos and Order kinderkleding iets voor jou!! Voor de meiden zijn er veel jurken, rokjes, shirts en vestjes. Voor de jongens zijn er vooral shirts, longsleeves en polo's verkrijgbaar.

Christa Hubert (styliste) en Miranda Smid  (inkoopster) zijn jarenlang werkzaam in de modebranche. Zij hebben voor verschillende gerenommeerde bedrijven gewerkt en freelance opdrachten gedaan. Kinderkleding van Chaos and Order is voor jongens en meisjes van 3 t/m 14 jaar.

Wil je Chaos and Order met korting kopen?

Bezoek dan snel het outlet gedeelte op onze website. Hier hebben wij altijd oulet kinderkleding van Chaos and Order met kortingen die soms oplopen tot 70%

Chaos and Order Kinderkleding Webshop Online

Chaos and Order Winter 2015
Chaos and Order Winter 2015
Chaos and Order Winter 2015
Chaos and Order Winter 2015
Chaos and Order Winter 2015
Chaos and Order Winter 2015