Wij werken momenteel onze voorraad online bij. Moment geduld.

2 Jeans or not 2 jeans?

Het lijkt een echte jeans maar het is een jogging ... uh ... jog-jeans :)

De jogjeans is een absolute must have!

Hij is van Monta en heel geschikt voor actieve voetbaljongens die het liefst in trainingsbroek lopen. De jongens in onze straat in Arnhem zijn er al helemaal fan van en we hebben ze zojuist maar even op foto gezet.

Wie volgt?

monta_soccer_jogjeans_001

Wij hadden er een klaar gelegd voor onze zoon maar toen de jongens uit de wijk hem zagen liggen werden de moeders geactiveerd: 'Die wil ik ook mam!'.

Jog jeans, een broek die hangt tussen jeans en joggingbroek

De comfy Jog jeans, een uitvinding van Diesel, is een slimme productinnovatie. Deze Jog-jeans is een combinatie van jogging en jeans-stof. Deze stofinnovatie geeft een denim uiterlijk en gevoel aan de buitenzijde Ún de zachtheid van sweatstof aan de binnenzijde. De jogging-jeans bezit dus een zeer prettig draagcomfort.

Deze nieuwe denim-look stof wordt vaak in kinderjeans producten verwerkt. Behalve voor jeans is de jog jeans ook hele comfortabel voor jasjes en blazers.

Jogging jeans online kopen

Modisch sporten of in comfort naar school? Nu kan het. De jog-jeans, een gecombineerde sweatpants of joggingbroek met een jeans of spijkerbroek uiterlijk. De joggingjeans of jog jeans kun je online kopen bij Woods.nl vanaf najaar 2013. De Jog jeans, denim illusie aan de buitenzijde, sweatstof aan de binnenzijde een nieuwe rage voor het modebeeld op straat!

» Andere interessante nieuwsberichten