Wij werken momenteel onze voorraad online bij. Moment geduld.

nobell-kinderkleding-kopen_001NoBell Kinderkleding

Het nieuwe NoBell is modisch, sportief en toch chic. voor meiden die weten wat de laatste trends zijn en daar binnen hun eigen stijl willen ontwikkelen.

Bekijk onze hele NoBell collectie online

nobell kinderkleding online

 

De kleuren zijn sophisticated: navy wordt gecombineerd met antraciet en een prachtige, winterse nude. Het fluo roze brengt een girly accent.

Het materiaalgebruik is rijk, stoer, maar ook vrouwelijk: van een cleane interlock tot een luxe gestreepte 11 rib en donkere jogdenim.

Nobell voor meiden met een eigen stijl

Nobell richt zich op de oudere kinderen en biedt collecties van maat 110/116 t/m 170/176. De collecties bestaan uit n levergroep en worden eind juli uitgeleverd.

De collecties hebben een sportieve, volwassen uitstraling. Ze zijn hip en van een hoog mode-niveau. De, overwegend, rustig ogende items zijn verfijnd met verborgen details: onze hidden treasures.

Nobell maakt collecties voor meiden die serieus genomen willen worden. Niet per s boven het maaiveld uitsteken, maar wl weten wat ze zelf willen en mooi vinden. Ook al kan dat van dag tot dag verschillen.

Bij Woods helpen wij jou met het vinden van hun eigen style. Zij zijn onze ‘hidden treasures’. Zij mogen hun verborgen schatten ontdekken en zichzelf zijn in de collectie van NoBell

Nobell koop je online en in de winkels van Woods

Woods Kinderkleding verkoopt Nobell kinderkleding in onze winkels en online via onze webshop. Op nieuwe collectie krijg je altijd 5% korting in de vorm van spaarpunten. Online versturen wij Bellaire collectie gratis vanaf 50 euro en als je je inschrijft voor onze Woods'Up nieuwsbrief dan ontvang je bovendien regelmatig interessante aanbiedingen en kortingscodes of speciale prijsvragen.

Bekijk ook eens de jongens collectie van NoBell die onder de naam Bellaire in de markt wordt verkocht.