Wij werken momenteel onze voorraad online bij. Moment geduld.

nOeser kinderkleding

noeser-kinderkleding-logoHet kinderkleding merk nOeser is opgericht door Annuska Toebast in 2013. Een bijzonder naam afgeleid van haar koosnaam 'Noes' zoals haar vrienden haar noemen. In het begin maakt Annuska graag kleding voor haar eigen kinderen en dat deed ze zo mooi dat haar vriendinnen er ook om vroegen en zo kon ze snel van haar hobby haar werk maken. Het uitgangspunt is dat het een merk moet zijn met een knipoog en voldoen aan haar credo: be nutty, be nice be nOeser.

Bekijk de hele nOeser kinderkleding collectie hier

noeser-kinderkleding-online-webshop

nOeser houdt van gekkigheid. De prints hebben altijd een knipoog of een grappig detail. nOeser wil aardig zijn, aardig voor de wereld om ons heen. Ze werken met biologisch katoen en partners die verantwoord werken en verleen service met een glimlach. Dat is niet alleen voor kinderen belangrijk maar ook voor ons zelf want van vrolijkheid en vriendelijkheid wordt iedereen gelukkiger; een insteek die perfect aansluit bij de visie van Woods Kinderkleding, vriendelijkheid.

nOeser, enjoy the little things

Wij geloven in blijdschap. Blijdschap zit in alles om ons heen: muziek, een dagje winkelen en hilarische bloopers. Regen op de fiets kan vervelend zijn maar zonder regen is er ook geen regenboog van een regenboog maakt je hart een sprongetje. Ook al zie je het niet direct maar in bijna alles zit iets waar je blij van kunt worden. Kleding draag je elke dag. nOeser wil jou en je kleintje iedere dag een beetje blij maken met mooie kleding.

Leef positief met een knipoog

Doet je kindje iets geks? Schaam je niet maar laat je vervoeren. Geniet van zijn of haar onbevangenheid, brute eerlijkheid en voel je niet gehinderd door zogenaamd volwassen gedrag. Geniet van de schoonheid en de humor van deze kleine momenten. Samen met je kleintje een vinger in de nutellapot. Stampen door de plassen en tekenen op de deur, dat is schrikken maar een heerlijk verhaal op feestjes en online. nOeser stelt daarom: 'be nutty' (doe een beetje gek).

Laat je inspireren door nOeser

De nOeser collectie is thema geïnspireerd. Vanuit het thema bedenken wij mooie of grappige prints. Dingen waar wij blij van worden. Kunnen we via onze collectie jou en je kindje meenemen in onze fantasie. En jij kunt je kindje bij het verhaal voor het slapen gaan vertellen over zijn of haar outfit van die dag: 'Wat heeft de schildpad op je shirt vandaag mee gemaakt? Waar heeft de haai op jouw broek vandaag gezwommen? Heeft hij mensen gered of boeven gevangen?'. Of - hoe pedagogisch ook - je kunt je kindje vragen waar schildpad vandaag blij van werd?

Bedankt namens de volgende generatie

Met de geboorte van je kindje, wordt een kleine wereldverbeteraar in jou geboren. Voor je kindje wil je alles goed doen. Dat betekent aandacht voor de wereld om je heen met gezond eten en verantwoorde kleding. 'Kleding vóór kinderen; niet dóór kinderen' lijkt ons een inkopper. Wij willen meer dan dat. Met nOeser kies je voor biologische kleding, geproduceerd op een verantwoorde manier. Dat vinden wij 'Nice'en wel zo aardig voor iedereen op deze aardbol.
 
Baby's hebben een kwetsbaar immuunsysteem en ontwikkelen sneller een allergie en eczeem. Doordat nOeser alleen werkt met biologisch katoen dat geen giftige stoffen bevat, is het veilig voor je baby. Bovendien is biologisch katoen zachter en ademt het beter.

Waar wordt de nOeser kleding gemaakt?

Het grootste gedeelte van de nOeser collectie wordt gefabriceerd bij een GOTS gecertificeerde producent in Turkije. Wil je meer weten over GOTS?  nOeser heeft registratienummer CU 847237. Je kunt een kopie van ons GOTS-certificaat opvragen via contact@noeser.eu.

Onze GOTS fabricant moet voldoen aan een hele reeks van criteria op het gebied van arbeid, afvalverwerking, transport, verpakking en het gebruik van chemicaliën.

Een klein gedeelte van de collectie wordt gemaakt in Portugal. Deze producent heeft geen GOTS-certificaat maar gebruikt wel biologisch katoen. Het biologisch katoen dat hij gebruikt is niet genetisch gemodificeerd en voor de groei en verwerking worden geen chemische middelen of pesticiden gebruikt. Ook de kleuring gebeurt zo natuurlijk mogelijk. Katoenboeren moeten aan strenge eisen voldoen om hun productie biologisch te mogen noemen.

nOeser past uitstekend bij Woods. Ook Woods staat voor vriendelijkheid, always be nice ;)