Tommy Hilfiger Kinderkleding

tommy-hilfiger-kinderkleding_001Tommy Hilfiger is een amerikaanse multinational gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van hoog segment mode voor mannen, vrouwen en kinderen. Daarnaast hebben ze een uitgebreid assortiment van gelicenseerde producten waaronder schoenen, accessoires en geurtjes.

Het bedrijf is in 1985 opgericht en wordt vandaag de dag aangeboden in eigen winkels in in meer dan 1400 zelfstandige verkooppunten in meer dan 90 ladnden. Na de verkoop van het bedrijf aan APAX in 2006 is Tommy Hilfiger nog steeds de belangrijkste ontwerper en stuurt hij het creatieve proces aan.

Een korte kijk in de historie van Tommy Hilfiger

De carriere van Tommy Hilfiger’s begon in 1968 de opening van een kleding en platenwinkel in New York met 150 dollar zakgeld verdient tijdens het werken op een tankstation. Binnen enkele jaren had hij een keten van 10 winkels opgezet maar na het eerste succes moest hij bijna 10 jaar later toch faillissement aanvragen. Daarna verhuisde hij naar New York city waar hij starte als modeontwerper voor diverse labels. In 1985 debuteerde hij met zijn eerste eigen collectie met moderne varianten op button-down shirst, chinos en andere classieke items. De jonge, sportieve uitstraling zou altijd een kenmerk blijven van de latere collecties. In de jaren daarna bleef het accent liggen op sportieve vrijetijdskleding voor mannen.

Tommy Hilfiger kinderkleding

In december 2017 presenteerd Woods in de winkels in Arnhem, Nijverdal en Ommen voor het eerst de collectie van Tommy Hilfiger. Natuurlijk ook online.