Wij werken momenteel onze voorraad online bij. Moment geduld.

Tumble 'n Dry Kinderkleding

tumbleanddryTumble 'n Dry is een Nederlands kinderkleding merk met collecties voor jongens en meiden, gesplitst in mini (92-140) en junior (116-176). Inmiddels is Tumble 'n Dry enthousiast ontvangen in de markt vanwege de stoere en hippe uitstraling in combinatie met de betaalbare prijs. Daarnaast voldoet de kleding aan alle eisen die je mag verwachten ten aanzien van kwaliteit en draagbaarheid.

Bekijk de hele Tumble 'n Dry kinderkleding collectie

Bekijk de Tumble 'n Dry baby collectie

Kinderen en moeders die blij worden van een goede mix van ‘stoer en modieus' kunnen hun hart ophalen bij onze collectie die elk seizoen met veel zorg en aandacht voor detail ontworpen wordt.

De collectie volgt altijd met een eigenwijze knipoog de belangrijkste mode trends en is tegelijkertijd lekker comfortabel en draagbaar. Omdat Tumble zo veel mogelijk moeders en kinderen blij wil maken met haar collecties zorgen zij er voor dat de prijs van de kwalitatieve ontwerpen en comfortabele, duurzame materialen altijd betaalbaar blijft.

Update Okt 16: Inkoop Tumble 'n Dry


Afgelopen maandag hebben we erg leuke jassen ingekocht. Nieuwe vormgeving, mooie kleuren en fijne stoffen.

We hadden voor die dag 3 afspraken gepland. Allereerst bij Retour en Bellaire. Vooral bij Bellaire hadden we een goed gevoel. Net even andere stoffen.

Daarna door naar Tumble 'n Dry. De jassen waren erg goed van prijs en ook hier een andere insteek. Daar waren we naar op zoek. Hoewel er volop verbouwd werd in het pand kregen wij door Nienke een lekkere tosti geserveerd. Met Kim hebben we de jassen uitgezocht. Kids boys, Teens boys, Kids girls, Kids teens en de mini's allemaal superleuke modellen. Afgelopen jaar hadden we Tumble met de jassen overgeslagen, maar dat zal komend jaar geenszins het geval zijn. Mooie trenchcoat voor de girls, zacht materiaal.

's Middags op naar Annemarie bij Scotch om de Amsterdams blauw collectie te bekijken. Weer een leuke klein thema ingekocht voor juni/juli, makkelijke kleuren. Toch ook hier al weer wat jassen gescoord maar, let op, al deze winterjassen komen pas in augustus 2017 binnen hoor :)

outlet_kinderkleding_nijverdal_001Sale en outlet van Tumble 'n Dry

Kijk gauw naar ons aanbod en laat je verrassen door de veelzijdige collecties. Je zult ons enthousiasme delen!

Bekijk de outlet collectie van Tumble 'n Dry