Wij werken momenteel onze voorraad online bij. Moment geduld.

Tyog and Vito, betaalbare, stoere jongenskleding

Have fun, be active & feel comfortable! De eerste wintercollectie van TYGO and Vito is in augustus 2017 gelanceerd. Dit stoere jongensmerk staat voor comfortabele, modieuze en betaalbare kleding voor jongens van 2 t/m 12 jaar.

Bekijk de Tygo and Vito collectie ..

Tygo and Vito blog

Ook deze fijne sweatbroek van Tygo & Vito heeft een fijne prijs en hij zit natuurlijk heerlijk. De bies maakt deze broek ultra cool en het is leuk om de kleurtjes uit de bies te pakken om je combinaties te bedenken. Deze coole zomerjas staat er super bij en ook de t-shirts zijn een perfect match.

tygo-and-vito-240418

Tygo-and-vito_kinderkleding-0318

Dit is wat Tygo & Vito wil bereiken. In de collectie vind je voornamelijk:

  • Spijkerbroeken
  • Jog jeans
  • Shorts
  • T-shirts met een leuke stoere print
  • Sweaters
  • Jassen

Tygo and Vito is beschikbaar in de maten 92 tot 152; dus van 2 t/m 12 jaar. Tygo & Vito, The New Dutch Boys Brand en dus te koop in de Woods webshop.

Goed doel: SOS Kinderdorpen

Vanaf augustus zal TYGO & vito van drie geselecteerde stijlen een afdracht doen aan de internationale kinder-ontwikkelingsorganisatie SOS Kinderdorpen.

SOS Kinderdorpen zorgt ervoor dat kinderen in een liefdevolle familie kunnen opgroeien. Door kwetsbare families te ondersteunen om te voorkomen dat hun kinderen er alleen voor komen te staan. En door kinderen zonder familie een nieuw thuis te geven in een SOS familie.