Wij werken momenteel onze voorraad online bij. Moment geduld.

Vingino kinderkleding

vingino_kinderkleding_kopenVingino is modisch, stoer en eigenzinnig; een paar kernwoorden die kenmerkend zijn voor het jeanslabel voor kids Vingino. Opvallende details, uitgewerkte modellen en vernieuwende wassingen bepalen elk seizoen het beeld van de Vingino collecties.

Vingino houdt van denim en staat voor kwalitatieve  jeans en kleding waarin elk kind er cool uitziet en zich zelfverzekerd voelt. De combinatie van de beste denimstoffen met Italiaanse en vintage invloeden maakt Vingino favoriet bij kinderen.

vingino_online_kinderkleding_outlet_sale_001Na de start in 2001 is Vingino hard gegroeid van een Nederlands denim-only bedrijf tot een international merk. Het allereerste product was een jeans geïnspireerd op een vintage model gevonden in Napels. Tegenwoordig is onze collectie zeer uitgebreid en presenteren wij jaar na jaar een brede collectie van jeans tot jasjes en van zonnebrillen tot schoenen.

Bij Vingino nemen ze alleen genoegen met het beste van het beste. De kleding ziet er niet alleen goed uit maar gaat ook lang mee. De kleding is sterk genoeg om elk avontuur, groot of klein, met gemak te doorstaan.

Vingino kinderkleding koop je online

We geven een overzicht van de laatste Vingino kinderkleding collectie en artikelen die in onze reguliere online voorraad en onze outlet webshop (goedkoop) voor jongens en meisjes te koop zijn.

Wist je dat de naam Vingino een samenstelling is van de 2 voornamen van de zoons van de bedenker van het merk?

Bekijk onze online Vingino kinderkleding collectie.

Sale en outlet van Vingino

Er is altijd Vingino sale voorraad beschikbaar in ons outletgedeelte waar de kortingen oplopen van 50 tot 70%. Bekijk onze Vingino sale in het outlet.

En wat vinden jullie van ons filmpje op Youtube?