Wij werken momenteel onze voorraad online bij. Moment geduld.

Z8 Babykleding

z8 babykleding kopen online webshopZ8 babykleding is in 2004 gestart met de verkoop van kwalitatieve basis shirtjes in vijf verschillende kleuren. Z8 baby sloeg erg goed aan en de collectie babykleding werd ieder half jaar verder uitgebreid.

In 2006 zette Z8 baby een complete collectie babykleding op de markt. In Nederland en BelgiŽ werd Z8 volop verkocht en er kwam steeds meer behoefte aan Z8 in grotere maten. In januari 2008 werd daarom ook voor het eerst de nieuwe Z8 kinderkleding collectie gelanceerd.

Z8 babykleding online kopen bij Woods.nl

Inmiddels is Z8 uitgebreid tot een volwaardig kinderkledingmerk met twee collecties per jaar en meer dan 200. Sinds 2017 brengt Woods de babykleding collectie van Z8 in haar winkel in Arnhem en natuurlijk online.

Sinds januari 2012 heeft Z8 speciaal voor de allerkleinsten een aparte lijn opgezet, genaamd Z8 Newborn. De Z8 Newborn collection is verkrijgbaar in maat 50, 56, 62 en nu ook in maat 68. De babykleding collectie kenmerkt zich door een perfecte pasvorm, het gebruik van soepele materialen en heeft net als Z8 aandacht voor detail.