Wij werken momenteel onze voorraad online bij. Moment geduld.

Penn and Ink kinderkleding

penn-and-ink-kinderkleding-online-001Net als voor de volwassenen kleding met zeer hoogwaardige kwaliteiten. Mooie jurkjes, blazers en broeken. De eerste sets zijn al verkocht. Ben je nieuwsgierig naar Penn and Ink? Kom gelijk even kijken. We zorgen zo snel mogelijk voor foto’s online. Wij zijn erg enthousiast en benieuwd naar jullie reacties.

Bekijk de hele Penn and Ink collectie hier.

penn-and-ink-zomer-17-002

Het is allemaal begonnen met een simpel idee ontstaan door de indrukken uit onze jeugd. Onze vaders en moeders trokken hun pakken uit en de das ging af als zij thuis kwamen vanuit de zaak. De hele dag in oncomfortabele kleding, wij wisten dat dit niet de bedoeling kon zijn. Deze indrukken vormen de basis voor onze collectie. Omdat een vrouw in een pak wellicht haar rok of broek verwisselt voor een joggingbroek maar wellicht toch het jasje gewoon aanhoudt. Onze kleding is vooral en boven al comfortabel. Stretch, gemak en flexibiliteit staan centraal en zijn van toepassing op onze gehele collectie. Wat ons bevalt wordt door ons gemaakt.

We struikelden over de naam Penn & Ink in Brooklyn, New York. Dit was het merk waaronder Maureen Penn en Stanley Ink samenwerktenin de jaren 60. Penn was het creatieve brein en Ink vertegenwoordigde de zakelijke belangen. Het merk heeft maar kort bestaan en eigenlijk niemand weet wat er met het duo gebeurt is.

Online koop je Penn and Ink ook bij Woods.nl

Het merk is nieuw leven ingeblazen in Brooklyn met ons als trotse ouders. De naam vertegenwoordigd precies wat wij voorzien voor ons label. Een amerikaanse lijn van basiscs, mode die zowel ontspannen als comfortabel draagt en toch een wereldlijke uitstraling heeft. Ook Brooklyn heeft de afgelopen jaren een transformatie doorgemaakt met Williamsburg als kloppend hart is het een kruispunt geworden van cultuur, voedsel en mode.

penn-and-ink-zomer-17-001penn-and-ink-zomer-17-003penn-and-ink-zomer-17-004penn-and-ink-zomer-17-005penn-and-ink-zomer-17-006penn-and-ink-zomer-17-007